Uw gasleveranciër voor bedrijven (B2B) in heel België

Dankzij onze ruim tien jaar lange ervaring garandeert Codel continue en betrouwbare bevoorradingen en voldoen we aan al uw energiebehoeften op het vlak van gas.

Flexibiliteit

De capaciteit om op maat gemaakte oplossingen voor gaslevering aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze B2B-klanten, met inachtneming van de marktomstandigheden

Financiële kracht

Codel is een dochteronderneming van BPE, een fonds dat wordt beheerd door DWS. DWS is een van 's werelds grootste vermogensbeheerders, met een beheerd vermogen van 859 miljard euro.

Reactiviteit

Een toegewijde contactpersoon, speciaal toegewezen aan uw zaak, die op maat gemaakte, snelle en doeltreffende antwoorden biedt

Uw gasleverancier in België

Specifieke B2B-bevoorradingsoplossingen voor gas

Dankzij onze exclusieve persoonlijke service voor de B2B-sector is Codel uw betrouwbare energiepartner voor gas in België. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor tal van oplossingen op het vlak van gasbevoorrading, waaronder korte of lange contracten. Dankzij onze partnerships met de grootste internationale producenten bent u er steeds zeker van dat uw contract tot in de puntjes wordt nageleefd, en dat in de drie Belgische gewesten (Vlaanderen, Brussel en Wallonië).

Codel

In enkele cijfers

Codel is een van de belangrijkste spelers in de sector en beschikt over meer dan tien jaar ervaring in gasbevoorradingen. We hebben ons in de loop der jaren steeds perfect kunnen aanpassen aan de ingrijpende marktschommelingen van de voorbije jaren, zodat we onze beloftes aan onze klanten steeds hebben kunnen naleven. Het bewijs: Sinds onze oprichting leverden we aan onze professionele klanten 2 Twh gas, met een grote klanttevredenheid als gevolg.

0 geschillen

waargenomen

> 2000 GWh

geleverd tijdens ons 10-jarige bestaan

Tarieven op maat van uw noden

De zekerheid van een vaste prijs

Met een vast tarief genieten onze B2B-klanten in België van tal van voordelen. Aangezien ze niet onderhevig zijn aan de marktschommelingen, zijn ze zeker van financiële stabiliteit en blijft hun energiebudget gedurende de volledige looptijd van het contract beter onder controle. Zo kunnen ze betere inschattingen maken en hebben ze grotere gemoedsrust.

De voordelen van een variabel tarief

Ook de keuze voor een variabel tarief biedt voordelen voor onze Belgische B2B-klanten. Door de marktschommeldingen op de energiemarkt te volgen, profiteren ze van mogelijke prijsdalingen. Zo beschikken ze over meer flexibiliteit en kunnen ze in periodes van lage tarieven geld besparen, met bovendien de kans om op een juist moment over te schakelen op een vast tarief.

De mix vast en variabel tarief

Codel biedt zijn professionele klanten ook de mogelijkheid om van de voordelen van beide types tarieven te profiteren, met een vooraf bepaalde verhouding. Zo kunt u voor een deel van uw energiebehoeften voor een vaste prijs kiezen, terwijl u voor het resterende deel flexibel blijft. Met deze optie bepaalt u zelf in hoeverre u zich blootstelt aan de marktschommelingen en krijgt u een duidelijk zicht op uw energierisico’s.

Oplossingen op maat van uw sector

Uw gasleverancier voor Belgische ondernemingen doet er alles aan om te voldoen aan de specifieke energiebehoeften van verschillende sectoren. Volgende types bedrijven kunnen bij ons rekenen op een aangepaste dienstverlening:

  • Micro-ondernemingen
  • Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s)
  • Openbare sector
  • Immobiliën Dienstverlenende bedrijven
  • Industriële bedrijven

Interesse in onze diensten?

Logo Codel
Onze geschiedenis

Meer dan tien jaar ervaring

Na het verkrijgen van de licentie voor gasbevoorrading in het Waals Gewest startte Codel in 2013 op onder de merknaam ‘Coretec Trading’. Het volgende jaar, in 2014, verkreeg Codel de licenties voor Brussel en Vlaanderen. Dankzij deze tien jaar ervaring beschikte Codel over een stevige ervaring in het beheer van gasbevoorradingen.

Ook in de volatiele Belgische energiemarkt slaagde Codel erin om zijn professionele klanten een grote stabiliteit en een steeds betere dienstverlening te garanderen. De volgende jaren wil Codel op de ingeslagen weg voortgaan en zijn B2B-klanten op lange termijn blijven begeleiden in de huidige energietransitie, waar gas een dominante positie zal blijven innemen.

Onderweg naar de energietransitie

Logo Codel

Contact